travellight

Wanneer je een kite wilt versturen van Nederland naar het buitenland (en weer terug), ontvang je van ons een doos waar jouw spullen in kunnen. Wij versturen pakketten waar met gemak twee kites en een twintip kiteboard in passen, zolang het totale gewicht niet boven de 30 kg uitkomt. De lengte van je board kan niet langer zijn dan 145 cm en de breedte niet meer dan 44 cm. Wij doen uiteraard niet moeilijk wanneer je meer wilt meenemen dan puur je materiaal, zolang het totale gewicht onder de 30 kg blijft.

Wij versturen voorlopig nog geen boards die buiten onze maximale maat vallen. Kiteboards zoals directional-, race- en foilboards vallen in bijna alle gevallen buiten onze maatvoering.

Belangrijke informatie

Hoewel wij het je altijd zo gemakkelijk mogelijk willen maken, zijn er een aantal zaken waar wij jouw aandacht voor willen vragen. Omdat het zeer vervelend is als je bagage niet op tijd op locatie staat, willen wij vertragingen boven alles voorkomen. Lees de onderstaande tekst goed door om de kans op vertraging te minimaliseren.

Wanneer de bagage bij je thuis is opgehaald, informeren wij per email de ontvangende partij over de verwachtte afleverdatum van jouw zending. Het is echter van groot belang dat je de ontvangende partij zelf goed hebt geinformeerd & dat zij weten wat de bedoeling is zodat jouw zending bijvoorbeeld niet door de receptie wordt geweigerd. De medewerking van de ontvangende partij valt onder de verantwoordelijkheid van jou als verzender, hier hebben wij geen invloed op.

-Laat de ontvangende partij van te voren weten dat jij je bagage met de service van Travel Light opstuurt en door TNT bezorgd zal worden.

-Het is handig te vermelden uit hoeveel bagagestukken de zending bestaat. Als je grote pakketten verstuurd, zoals een fiets of golfset, is het verstandig om dit ook duidelijk te maken aan de accommodatie. Niet alle hotels of campings hebben genoeg (veilige) ruimte om grote pakketten op te slaan.

-Ga na of de accommodatie/ontvangende partij een receptie heeft waar men gedurende de dag aanwezig is (in ieder geval van 09:00 tot 18:00). Indien dit niet het geval is, neem dan even contact met ons op via info@travel-light.nl of bel ons op +31 85 487 4344. Wij zijn altijd bereid je te helpen en op zoek te gaan naar alternatieven.

Bekijk de onderstaande inpak video voor meer informatie en uitleg over het inpakken van je kite:

ONZE PARTNERS

travellight
travellight
travelLight

Reis zonder bagage en bespaar op je totale reissom!

Neem de trein naar de luchthaven en bespaar op lang parkeren

Huur een kleinere auto en bespaar tot € 300,- per week!