travellight

Wij versturen voorlopig alleen een Golf Standbag in verband met de afmeting. Voor de duidelijkheid: dit is een draagtas, ook wel carrybag of standbag genoemd. Voor het vervoeren van jouw golfclubs hebben wij speciaal een doos ontwikkeld ter bescherming van jouw materiaal. Deze doos heeft de volgende inhoudsmaat; 120cm hoog, 32cm breed en 27cm diep. Deze doos ontvang je van ons wanneer je je golfset van Nederland naar het buitenland wilt versturen (en weer terug). In de meeste gevallen past zelfs de trolleybag in deze doos. Door je tas op te meten kom je hier snel achter. Bij een trolleybag kan de trolley zelf niet mee worden verstuurd in de doos maar deze zijn vaak kosteloos beschikbaar bij het betreffende golf resort op de plaats van bestemming. In de doos is ruimte voor extra bagage zoals bijvoorbeeld kleding of een toilettas. Al jouw overige bagage kan in je handbagage.

Met Travel Light is het niet mogelijk om tour- en caddybags te verzenden. Wij hebben ervoor gekozen dit formaat tas niet te accepteren i.v.m. de grootte.

Bekijk de volgende inpak video voor meer informatie en uitleg over onze dienst: 

Most golfers prepare for disaster. A good golfer prepares for succes.

- Bob Toski –

Belangrijke informatie

Hoewel wij het je altijd zo gemakkelijk mogelijk willen maken, zijn er een aantal zaken waar wij jouw aandacht voor willen vragen. Omdat het zeer vervelend is als je bagage niet op tijd op locatie staat, willen wij vertragingen boven alles voorkomen. Lees de onderstaande tekst goed door om de kans op vertraging te minimaliseren.

Wanneer de bagage bij je thuis is opgehaald, informeren wij per email de ontvangende partij over de verwachtte afleverdatum van jouw zending. Het is echter van groot belang dat je de ontvangende partij zelf goed hebt geinformeerd & dat zij weten wat de bedoeling is zodat jouw zending bijvoorbeeld niet door de receptie wordt geweigerd. De medewerking van de ontvangende partij valt onder de verantwoordelijkheid van jou als verzender, hier hebben wij geen invloed op.

-Laat de ontvangende partij van te voren weten dat jij je bagage met de service van Travel Light opstuurt en door TNT bezorgd zal worden.

-Het is handig te vermelden uit hoeveel bagagestukken de zending bestaat. Als je grote pakketten verstuurd, zoals een fiets of golfset, is het verstandig om dit ook duidelijk te maken aan de accommodatie. Niet alle hotels of campings hebben genoeg (veilige) ruimte om grote pakketten op te slaan.

-Ga na of de accommodatie/ontvangende partij een receptie heeft waar men gedurende de dag aanwezig is (in ieder geval van 09:00 tot 18:00). Indien dit niet het geval is, neem dan even contact met ons op via info@travel-light.nl of bel ons op +31 85 487 4344. Wij zijn altijd bereid je te helpen en op zoek te gaan naar alternatieven.

ONZE PARTNERS

travellight
travellight
travelLight

Reis zonder bagage en bespaar op je totale reissom!

Neem de trein naar de luchthaven en bespaar op lang parkeren

Huur een kleinere auto en bespaar tot € 300,- per week!