travellight
Gemiddelde levertijd Engeland: 4 werkdagen
Gemiddelde levertijd (Noord) Ierland: 5 werkdagen
Gemiddelde levertijd Schotland: 4 werkdagen
Gemiddelde levertijd Wales: 4 werkdagen

Één van de populairste activiteiten in het Verenigd Koninkrijk is wandeltochten maken. Er wordt veel energie gestopt in het onderhouden van de wandelroutes en de bewegwijzering daarvan, wat het wandelen erg uitnodigend maakt buiten de indrukwekkende, varierende landschappen die er te vinden zijn om. Waar er zo gewandeld kan worden, kan natuurlijk ook gefietst worden! Er zijn rustige fietsroutes waar geen ander verkeer mag komen & intense mountainbike trails voor de wat avontuurlijkere fietser. Je kunt er prachtige routes langs oude kastelen, burchten en tuinen of de ‘Jurassic Coast’ van Engeland volgen.

Als eiland biedt het Verenigd Koninkrijk natuurlijk heel veel mogelijkheden tot water activiteiten en wordt wel eens genoemd als beste kite land in de hele wereld. Over het hele gebied zijn er heel veel plekken te vinden waar fanatiek wordt gekite; er is immers lekker veel wind, zee en strand!

Wij kunnen zendingen sturen van en naar Engeland, (Noord) Ierland, Schotland en Wales. Wij versturen niet naar Britse eilanden als Isle of Man, Jersey, Isle of Arran etc.

ONZE PARTNERS

thuiswinkel-waarborg-logo
tnt-logo