Travel Light is een 100% Nederlands bedrijf powered by TNT Express en is gevestigd in Den Haag.

Wij maken de reiservaring aangenamer door bagage bij je thuis op te halen en klaar te zetten op jouw plek van bestemming. Hierdoor wordt reizen eenvoudiger en bovenal meer ontspannen. Of je nu met vrienden gaat golfen in Portugal, in Oostenrijk een weekendje gaat skiën, of gewoon met je gezin op vakantie gaat. Travel Light zorgt ervoor dat je binnen de Europese Unie van vertrek tot terugkomst ontspannen kunt reizen.

Travel Light is premium partner van TNT, een van de grootste logistieke partijen in de wereld. Met het netwerk van TNT en lokale chauffeurs bieden wij een perfecte service waarbij we 99.9% van de gevallen op tijd zijn. Dit is in alle gevallen beter dan wat luchtvaartmaatschappijen als garantie bieden!

Wij zijn continu bezig onze service te verbeteren en deze zo voordelig mogelijk aan te bieden. Hiervoor werken we nauw samen met de TU Delft – Passme, Schiphol en andere betrokkenen binnen de branche.

Onze dienstverlening is voorlopig alleen nog beschikbaar voor reizigers die binnen de Europese Unie reizen naar geselecteerde bestemmingen van of naar Nederland. Uiteraard zijn we Travel Light aan het ontwikkelen en gaan we ervoor uiteindelijk ook buiten de Europese Unie jouw bagage te kunnen verzenden of tussen Europese landen.

Boek vandaag nog je bagage in via onze website en wij zorgen ervoor dat de bagage op het juiste moment op de plaats van bestemming is zodat jij als reiziger kan genieten van wat echt belangrijk is.

De manier waarop wij onze klant van dienst zijn staat bij ons centraal. Gedurende ons proces houden we onze klanten op de hoogte van de voortgang. Vooraf weet u welke service u als klant van ons mag verwachten en tegen welk tarief, zonder verrassingen achteraf.

Alvast een fijne vakantie! Het Travel Light Team.

ONZE PARTNERS

thuiswinkel-waarborg-logo
tnt-logo