travellight

Momenteel verzorgen wij alleen nog zendingen binnen de EU. Uiteindelijk willen wij onze service natuurlijk wel wereldwijd gaan aanbieden, maar zo ver zijn we op dit moment nog niet. Check af en toe eens deze pagina om te kijken of er nieuwe bestemmingen toegevoegd zijn aan ons lijstje, volg ons op facebook of abboneer je op onze nieuwsbrief om de updates vanzelf te ontvangen!

De levertijden per bestemming zijn gebaseerd op een gemiddelde inclusief 1 extra werkdag. Deze extra dag is bedoeld om er voor te zorgen dat jouw bagage uiterlijk 1 werkdag vóór je eigen check-in datum afgeleverd wordt aan je accommodatie en om eventuele kleine vertragingen op te vangen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je bagage er op tijd is. Dit betekent echter ook dat, als de zending soepel verloopt, je bagage dus 1 of 2 nachten in de opslagruimte van je accommodatie zal moeten 'overnachten'. Het is daarom belangrijk dat jij je accommodatie goed informeerd zodat zij je bagage op een veilige, afgesloten plek opslaan.

Wil jij dat je bagage pas aankomt als je zelf aanwezig bent of wil je niet dat je bagage in de opslagruimte terecht komt? Dat is geen probleem; stuur ons een email met je boekingsnummer of bel ons na het maken van je boeking even op (+31854874344) om de pick-up en leverdatum te bespreken, dan kunnen we dat uiteraard gewoon voor je aanpassen.

Om onze service mogelijk te maken door de hele Europese Unie werken we samen met lokale chauffeurs. Daarom rekenen we een eenmalige landentoeslag. Deze zit niet in de prijs verwerkt omdat deze per land varieert. In sommige regio’s is het voor ons voordeliger dan in anderen. Het is een eenmalige toeslag die we per boeking in rekening brengen, maar voor alle bestemmingen geldt dat de landentoeslag vervalt als je 2 of meer bagagestukken inboekt.

Bestemming Gemiddelde levertijd Landentoeslag*
België 3 werkdagen €10,-
Denemarken 4 werkdagen €20,-
Duitsland 3-4 werkdagen €10,-
Frankrijk (vaste land) 3-5 werkdagen €10,-
Griekenland (vaste land) 5 werkdagen €30,-
Hongarije 5 werkdagen €30,-
Ierland 5 werkdagen €20,-
Italië (vaste land) 5 werkdagen €10,-
Kroatië (vaste land) 5 werkdagen €30,-
Luxemburg 3 werkdagen €10,-
Nederland (vaste land) 2 werkdagen €10,-
Nederland, Waddeneilanden 3 werkdagen €10,-
Oostenrijk 4 werkdagen €10,-
Portugal 5 werkdagen €15,-
Spanje (vaste land) 3-5 werkdagen €10,-
Spanje, Mallorca 5 werkdagen €10,-
Spanje, Menorca 5 werkdagen €10,-
Tsjechië 5 werkdagen €30,-
VK Engeland 4-5 werkdagen €10,-
VK Noord-Ierland 5 werkdagen €10,-
VK Schotland 5 werkdagen €10,-
VK Wales 5 werkdagen €10,-
Zweden 5 werkdagen €10,-

Houdt er rekening mee dat wij dus niet kunnen leveren naar belastingvrije staten als Livigno, Monaco, San Marino etc. Zie je jouw bestemming niet in de lijst staan? Je kunt ons altijd even bellen (van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 op +31 85 487 4344) of emailen.

travellight
FIETSEN RETOUR VANAF € 188,-
travellight
KOFFER RETOUR VANAF € 79,-
travellight
GOLF RETOUR VANAF € 99,-

ONZE PARTNERS

thuiswinkel-waarborg-logo
tnt-logo